Kámen v interiéru

kamen-v-interieru

Kámen je od pradávna nedílnou součástí lidských obydlí. V současnosti je kámen v interiéru nejen stavebním, ale i vyhledávaným designovým prvkem. Jakožto přírodní materiál, má vysokou možnost využití, protože má velkou tvrdost o odolnost, proto může být použit v koupelnách, nebo u kuchyňských linek.

Přírodní kámen má v interiérech široké využití. Je odolný, stálobarevný, poskytuje široké spektrum barev a vzorů i možností zpracování a začlenění k otatním prvkům interiéru. V interiérech je nejpraktičtější hladký leštěný povrch, omyvatelný a dobře udržovatelný. Ale v určitých specifických případech, méně náročných na údržbu a očistu, mohou dojít uplatnění i jiné úpravy povrchu, zdrsněné tryskáním, opalem a pod.

Použití Kamene jako přírodního,nebo syntetického materiálu v interiérech je světový trend této doby. Kámen, dotváří originální a exklusivní design moderních interiéru.

Zpestřete si svoji kuchyň přírodní kamennou pracovní deskou a kamenným stolem, který nikdy nezničíte. Krásným interiérovým prvkem jsou kamenné parapety, obklady krbů, obklady, apod.